Leverans: 2-5 dagar Öppet köp 30 dagar Gratis frakt över 699 kr

It looks like you are located outside of Sweden.

Please go to nordicpostercollective.com for worldwide shipping.


Nancy Helena Berggren

Publicerat 2018-04-19

Nancy Helena Berggren

Berätta om din bakgrund, hur kom det sig att du började skapa?
Jag har alltid tecknat och målat. Gått kurser på kvällstid och konstskola ( Grundis) När jag blev mamma började jag måla och rita bilder till mina barn och skrev små sagor. Målade mycket i akvarell och hade två utställningar på Gotland med landskapsmotiv. Nu målar jag i akryl på duk, älskar färg så det blir mycket av det.

Var hittar du din inspiration?
Blommor och porträtt. Målar också digitalt på min IPad, den nya tekniken är fascinerande och det är roligt att testa nytt, kompletterar det andra målandet på duk.

Vilken känsla vill du väcka med dina posters?
Jag har haft ett antal utställningar och det är fantastiskt när människor berättar att de gillar mina bilder och vad de får för känslor. Jag vill förmedla glädje, positivitet med lite eftertanke och kanske en gnutta vemod. Djur och natur och människan i samspel är ofta ett tema i mina bilder.