Leverans: 2-5 dagar Öppet köp 30 dagar Gratis frakt över 699 kr

It looks like you are located outside of Sweden.

Please go to nordicpostercollective.com for worldwide shipping.


Reklamationer och returer

Om du av någon anledning har ångrat ditt köp, hjälper vi dig gärna med en retur. Vi har 30 dagars ångerrätt på köp hos oss. 

Retur av produkter

När du returnera en produkt, kontakta oss först på info@nordicpostercollective.se för att få instruktioner och returadress. För att kunna hjälpa dig snabbast möjligt behöver vi: 

  • ditt ordernummer
  • din e-postadress
  • vilken vara du vill returnera och varför

Vi skickar dig en returfraktsedel som du kan använda. Returkostnaden (49 kr) drar vi av vid en återbetalning av ordern till dig. Eventuella fraktkostnader som du betalade när du lade ordern återbetalas inte. 

Det är viktigt att produkten returneras i gott skick och i samma emballage som användes när du fick din leverans. Ramar skall ha obruten förpackning. När produkten har kommit tillbaka och blivit godkänd gör vi en återbetalning till dig, samt skickar dig ett mejl som bekräftar det. 

Byte av produkt

Vi hanterar inte byten av produkter. Om du vill ha en annat produkt rekommenderar vi dig att göra en retur, och sedan lägga en ny beställning på den produkt du vill ha istället. 

Reklamationer

Även om vi gör vårt bästa för att paketera produkterna så att de kommer hem till dig oskadda händer det tyvärr att leveransen skadas på väg till dig. Om du får hem en skadad leverans, kontakta oss på info@nordicpostercollective.se så hjälper vi dig. För att kunna hjälpa dig snabbast möjligt behöver vi: 

  • ditt ordernummer
  • din e-postadress
  • bild på skadan, både på postern samt paketet som den levererades i

Ej uthämtat paket

För paket som returneras till oss pga kund inte hämtat ut leveransen debiterar vi 190 kr. Detta är för att täcka extra fraktkostnader samt extra hantering av leveransen. 

 

För mer detaljer, läs våra kompletta köpvillkor eller läs mer om Leveransinformation