Leverans: 2-5 dagar Öppet köp 30 dagar Gratis frakt över 699 kr

It looks like you are located outside of Sweden.

Please go to nordicpostercollective.com for worldwide shipping.


Tavlor för en mer personlig inredning

Publicerat 2018-03-23

Tavlor för en mer personlig inredning

 

Att hänga upp tavlor är ett enkelt och prisvärt sätt att skapa ett mer personligt hem, som låter dig och det som gör dig speciell sätta prägel på ditt hem. Oavsett om du gillar en stilren och klassisk inredning, eller vill ha det mer personligt och färgglatt så kan vi hjälpa dig att hitta de tavlor som passar hemma hos dig. Hos oss på Nordic Poster Collective säljer vi tavlor med motiv skapade av nya, nordiska formgivare. Det ger dem en udd och ett extra personligt uttryck, och du vet att de alltid är skapade med passion.

 

Tavlor med fotokonst

Fotokonst har seglat upp som en stor trend de senaste åren, och passar bra i alla hem. Tavlor med svartvita foton är klassiska, och oavsett om du väljer bilder på spännande arkitektur eller stämningsfulla naturmotiv så gör de sig ofta bra i lite större storlekar. Om du ramar in tavlan i en svart ram framhäver du motivet ytterligare.

Färgglatt och personligt med målade tavlor

Om du istället vill satsa på det mer personliga kan målade tavlor vara rätt väg att gå för dig. De är ofta mer färgglada och har ett starkt uttryck. Det blir ofta en bra harmoni i ditt rum om du väljer flera tavlor som går i samma färgskala och håller en gemensam stil.

Kombinera tavlor till uttrycksfulla tavelväggar

Att skapa en hel tavelvägg har blivit ett stark trend de senaste åren, och det är ett enkelt sätt att skapa ett starkt intryck i ett hem. Genom att samla tavlor i olika storlekar och format i en grupp så skapar du ett blickfång, och på en stor vägg kan det vara lättare att fylla den med flera små tavlor istället för en eller ett par stora. Vi har samlat våra bästa tips för tavelväggar här, men de kan också sammanfattas såhär:

  1. Inspireras och samla motiv till dina tavlor
    Välj motiv som har en röd tråd för att skapa en harmonisk tavelvägg, antingen genom ett gemensamt färgtema eller genom att ha samma färg på alla ramar.
  2. Planera din tavelvägg
    Prova att lägga ut dina tavlor på golvet först, så blir det lättare att få en snygg helhet.
  3. Häng upp dina tavlor
    Det är läskigt med första spiken, men var modig - det kommer bli bra!

Om du letar mer inspiration för olika teman och kombinationer av tavlor till din vägg vill vi tipsa om vårt magasin, där vi hela tiden fyller på med inspiration kring tavlor och trender.

 

Tavlor för en mer personlig inredning

 

Hitta rätt tema för dina tavlor

Om fantasin tryter kan du alltid titta runt bland våra olika kategorier för att hitta tavlor som du gillar. Du kan till exempel titta efter fotokonst, målade tavlor eller grafiska posters. Ett annat sätt är att leta efter motiv på olika teman, t ex naturmotiv, växter och blommor, barntavlor, inspirerande citat eller tavlor till köket.

 

Att köpa tavlor online

När du beställer från oss så trycker vi din tavla efter din beställning på ett högkvalitativt, matt och vackert papper, och levererar sedan till dig inom 2-5 dagar. Ett tips är att beställa ramar till dina tavlor samtidigt, så att du har allt du behöver hemma för att hänga upp den på väggen.

 

VISA ALLA TAVLOR