Leverans: 2-5 dagar Öppet köp 30 dagar Gratis frakt över 699 kr

It looks like you are located outside of Sweden.

Please go to nordicpostercollective.com for worldwide shipping.


Posters hjälper dig att skapa ett personligt hem

Publicerat 2018-04-16

Posters hjälper dig att skapa ett personligt hem

 

Att skapa en postervägg med personligt utvalda motiv har varit en stark trend länge, vilket inte är så konstigt. Det är ett snabbt och prisvärt sätt att skapa ett mer personligt hem, där konsten på väggarna speglar vem du är. Genom ett brett utbud av posters hittar du alltid något som passar hemma hos dig, oavsett om du vill ha den avskalade nordiska stilen eller ett mer färgglatt hem. Hos oss på Nordic Poster Collective säljer vi posters skapade av nya, nordiska formgivare, med ett särpräglat personligt uttryck och alltid skapade med passion.

Posters med växter, blommor eller naturmotiv

Det sägs att vi i Sverige är som besatta av vädret och naturen, och det verkar stämma bra även när vi tittar på vilken kategori av motiv som är populärast hos oss. Posters med växter och blommor är bland våra mest populära, tätt följt av naturmotiv. Vi har flera olika typer av posters på temat, du hittar både fotokonst, tecknade motiv och posters målade med akvarell eller andra tekniker. Trots att de är skapade av många olika formgivare passar de ofta bra tillsammans i ett collage med flera prints i olika storlekar. Ett tips är att välja en enhetlig ram om du köper posters i flera olika stilar, och ett annat tips är att hålla dig till en färgskala på de motiv du väljer.

Inred hela ditt hem med posters

Det är lätt att tänka att det är främst i vardagsrummet eller sovrummet det passar bra att inreda med posters, men vi vill uppmana dig att våga tänka utanför boxen! Kluriga citatsnygga posters till barnrummet - allt från ABC-posters till finurliga djur, snälla monster och ballerinor. Självklart finns det också vackra motiv som passar bra i köket, antingen posters med recept, styckningsschema och innertemperaturer eller motiv på olika ingredienser eller sätt att göra kaffe.

 


Trendiga posterväggar

Väggar fyllda med kollage av olika posters och prints är supertrendigt, och det är ett enkelt sätt att skapa ett starkt intryck i ditt hem. Genom att samla tavlor i olika storlekar och format på en vägg så skapar du ett starkt blickfång. Om du har en stor vägg kan det ibland vara lättare att skapa en vägg med flera posters än att hitta en eller ett par stora. Ett annat tips är att fylla ett svårinrett hörn med posters i flera storlekar, och låta ramarna gå över båda väggarna. Vi har fler tips på hur du kan skapa en personlig postervägg här, men sammanfattningsvis är det detta du ska tänka på:


  1. Inspireras och samla motiv
    Välj motiv som har en röd tråd för att skapa en harmoni. Det kan vara att välja samma färg på alla ramar, eller en gemensam färgton på dina posters.
  2. Planera din postervägg
    Att planera hur de ska planeras är det roligaste momentet av alla. Börja med att att lägga ut dina posters på golvet först, så hittar du snabbt en fin helhet och det blir lättare att hänga upp dem sedan.
  3. Häng upp dina posters
    När du vet hur de ska hänga kan du börja sätta upp ramarna. Det är alltid lite läskigt med första spiken, men med bra förberedelser och noggranna mätningar så kommer det gå bra.

Behöver du mer inspiration? Då vill vi tipsa om vårt magasin där vi fyller på med inspiration kring trender inom posters och prints regelbundet.

Hitta posters på rätt tema

Om du inte är helt säker på vilken typ av motiv du är ute efter kan du alltid titta runt bland våra olika kategorier för att hitta något du tycker om. Du kan till exempel titta efter fotokonst, målade tavlor eller grafiska posters. Ett annat sätt är att leta efter motiv på olika teman, t ex naturmotiv, växter och blommor eller kartor.

Att köpa posters online

När du beställer från oss så trycker vi din poster efter din beställning på ett högkvalitativt, matt och vackert papper, och levererar sedan till dig inom 2-5 dagar. Ett tips är att beställa ramar samtidigt, så att du har allt du behöver hemma för att hänga upp dem på väggen.


VISA ALLA POSTERS